Нові подробиці про компактний кросовер Mitsubishi

Навесні поточного року компанія Mitsubishi Motors планує представити новий компактний позашляховик, який стане конкурентом моделі Nissan Qashqai. Офіційна інформація про новинку тримається в секреті, проте інсайдери дізналися деякі подробиці про автомобіль, який може отримати назву Mitsubishi Eclipse.

Про те, що новинку можуть назвати – Mitsubishi Eclipse, повідомляє авторитетне видання Auto Express, працівники якого вже встигли провести перші тести новинки. Варто нагадати, що під такою назвою в період з 1989 по 2011 роки японський бренд випускав спортивне купе. Однак представники Auto Express запевняють, що позашляховик буде називатися саме так, а його офіційні продажі почнуться до кінця 2017 року. Головні конкуренти -Nissan Qashqai і Seat Ateca.

Дизайн екстер’єру нового компактного SUV від компанії Mitsubishi буде виконаний за мотивами концепції XR-PHEV II, світова прем’єра якої відбулася в 2015 році в Женеві. Журналісти видання припускають, що в основі новинки лежить укорочена платформа моделі Mitsubishi Outlander. У гамі силових агрегатів новинки увійде 1.5-літровий бензиновий турбодвигун (120 к.с.) і 2.2-літровий дизельний мотор, невідомої потужності. Трансмісії – варіатор і 6-ступінчаста “механіка”. Привід – повний або передній.

Повторимося, світова прем’єра нового компактного позашляховика Mitsubishi (Eclipse) повинна відбутися на березневому автосалоні в Женеві.


Не пропустіть