Новий BMW X3 показали на офіційних фото і відео

BMW розсекретив офіційні знімки і відео свого нового компакт-кросу X3, все ще одягненого в маскувальний камуфляж в ході своїх зимових тестів на півночі Швеції. Як очікується, прийдешня публічна прем’єра моделі вже запланована на осінь 2017 року та відбудеться в ході Франкфуртського автосалону.

На поточний момент інженери баварців налагоджують роботу рульового управління і підвіски, а також фірмової повнопривідної системи xDrive. Що стосується зовнішності новинки поки можна сказати вкрай мало, проте навіть щільне маскування не заважає розглядати потужну решітку радіатора, а також нові світлодіодні фари і габаритні вогні.

Автомобіль буде базуватися на модифікованій платформі CLAR, яка дозволить йому істотно «схуднути» – як мінімум, на 100 кг. Крім того, використання саме цієї архітектури передбачає і появу в сімействі моделі гібридної модифікації.

Крім того, раніше стало відомо, що нова генерація «ікс-трійки» отримає і «заряджену» М-модифікацію, яка, за словами інсайдерів, зможе запропонувати не менш 400 «коней» під капотом.


Не пропустіть