Новий Audi Q3 2019 помічений на дорожніх тестах

Німецький преміальний бренд вже має компактний кросовер Q2, тому новий Audi Q3 2019 модельного року виявиться трохи габаритніший «молодшого брата». Фотошпигунам вдалося сфотографувати новинку під час дорожніх тестів, а тестовий водій кросовера привітав папараці посмішкою.

Варто нагадати, що актуальна модель Audi Q3 не отримувала оновлень з 2011 року, тому німецькі розробники планують представити нове покоління компактного міського кросовера вже в 2018 році. Судячи по свіжих шпигунських фото, новий Audi Q3, на думку експертів, тестується в повністю серійному кузові і з серійною оптикою. Очікується, що модель стане дещо габаритнішою актуального покоління, а корпуси бічних дзеркал «переїдуть» на двері.

Новий Audi Q3 2019 буде побудований на базі сучасної модульної платформи MQB, розробленої інженерами Volkswagen. Нове шасі, як очікується, дещо знизить масу моделі, що позначиться на динамічних характеристиках ним паливної економічності.

Моторна лінійка Audi Q3 2019 почнеться з 1,0-літрового бензинового TSI, а «топовим» двигуном стане 2,5-літровий турбований мотор з п’ятьма циліндрами. Не виключено, що новинка буде представлена ​​вже через кілька тижнів на автосалоні у Франкфурті. Прямими конкурентами Audi Q3 стануть Mercedes-Benz GLA і BMW X1.


Не пропустіть