Toyota Land Cruiser Prado 2018: офіційна прем’єра культового позашляховика (Фото)

На оновлений Прадо приємно подивитися: нарешті-то японці рестайлінгом не зіпсували машину! І дійсно, наступивши ногою на горло власній фантазії, стилісти Тойоти пожертвували химерністю на шкоду естетиці. Загалом, молодший Круізер став виглядати набагато краще. Хоча в цілому добре помітно, що це все та ж модель 150-ї серії. Техніка ж практично залишилася незмінною: злегка освіжили кузов на колишньої рамі, та й інші вузли з агрегатами не піддалися змінам.

А ось по частині обладнання Prado багато в чому уподібнився старшої за рангом «двохсотці». З’явилася система кругового огляду, та не проста, а з «прозорим капотом»: картинка з передньої камери передається на екран з невеликою затримкою, при цьому на неї накладається зображення коліс машини і уявна лінія капота. Також додався комплекс активної безпеки Toyota Safety Sense з функціями автоматичного гальмування, виявлення пішоходів і моніторингу мертвих зон – плюс цілий набір зимових «утеплювачів» на кшталт обігріву лобового скла і підігріву задніх сидінь.

Начинка залишилася колишня, але ціна напевно підніметься, причому досить відчутно. Тим же, кому не вистачить грошей на Prado, зможуть придбати позашляховик Fortuner, продажі якого почнуться восени.