Skoda назвала офіційні ціни кросовера Karoq

Після того, як новий компактний позашляховик Skoda Karoq публічно дебютував на автосалоні у Франкфурті-2017, чеська компанія готується до запуску новинки на різних ринках, включаючи Великобританію, де автомобіль надійде в продаж 3 жовтня поточного року.

На британському ринку новий компактний крос Skoda Karoq буде доступний в трьох версіях Karoq SE, Karoq SE L і Karoq Edition. Ціни на чеську прохідну новинку варіюються в діапазоні від £ 20 875 до £ 31 690. У найбільш доступному виконанні автомобіль оснащується двигуном 1.0 TSI, потужністю 115 кінських сил і механічною трансмісією.

Крім цього, для нового компактного позашляховика Skoda Karoq передбачений двигун 1.5 TSI (150 к.с.), 1.6 TDI (115 к.с.) і 2.0 TDI (150 к.с.). Для всіх силових агрегатів автомобіля, крім «механіки», передбачена трансмісія DSG. Крім цього, чеський позашляховик може бути оснащений повним приводом.

Стандартне обладнання нового компактного кросовера Skoda Karoq включає в себе 17-дюймові литі диски, світлодіодні задні ліхтарі, задні паркувальні датчики, 2-зонний клімат-контроль, радіо DAB, Bluetooth, електричні і обігріваються дзеркала заднього виду і багато іншого.

Більш укомплектована версія нової моделі отримує 18-дюймові «катки», повністю світлодіодну світлотехніку, реверсивну камеру, систему доступу «без ключа», підігрів передніх крісел, кольоровий багатофункціональний монітор бортового комп’ютера, інформаційно-розважальну систему з 8-дюймовим монітором.

«Вітальний» позашляховик Skoda Karoq Edition оснащується 19-дюймовими дисками, панорамним люком в даху, інформаційно-розважальною системою з функцією управління жестами, світлодіодне навколишнє освітлення. Для такого позашляховика доступна особлива металізована фарба.

Перші поставки нового позашляховика Skoda Karoq до Великобританії заплановані на середину січня 2018 року.