На тестах помічений позашляховик Jeep Cherokee 2018 модельного року

Американські розробники з компанії Jeep вивели на дорожні тести нове покоління компактного позашляховика Jeep Cherokee 2018 модельного року. Відзначається, що новинка отримала цілий ряд сучасних змін в дизайні, але збереже звичні пропорції і стиль.

 

Судячи по свіжих шпигунським фото, новий Jeep Cherokee 2018 отримав цілий ряд дизайнерських нововведень, які перш за все помітні на передній частині кузова – передня оптика і радіаторна решітка отримали більш сучасний дизайн і деякі подібності з кросовером Jeep Compass. Передній бампер отримав збільшені вентиляційні отвори, а колісні арки зберегли звичний «квадратний» дизайн.

Задня частина кузова нового Jeep Cherokee 2018 також отримала кілька нововведень, в число яких більші задні ліхтарі, а також номерний знак, який змістився трохи вище на задні двері.

 

 

 

 

Що стосується технічних характеристик, то новий Jeep Cherokee 2018 отримає під капот 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, який також буде приводити в рух новий Wrangler, а 9-діапазонна автоматична трансмісія «перекочує» з Jeep Renegade. Очікується, що модель дебютує вже в кінці нинішнього року на автосалоні в Лос-Анджелесі, а прем’єра на ринку відбудеться в 2018 році.