BMW X2: відбулася прем’єра новинки

Новий кросовер баварської марки надійде в продаж в березні наступного року.

Як заявляє виробник, BMW X2, в першу чергу, «орієнтований на молодіжну аудиторію і молодих духом покупців, міських жителів і любителів активного відпочинку, які хотіли б бачити відображення свого характеру на дорозі через емоційно-привабливий автомобіль».

Спортивне крос-купе є істинним BMW з власним характером. Дизайн новинки змусить обертатися у слід автомобілю, поєднуючи стриману надійність моделі BMW X з міццю спортивного купе. Кросовер також буде пропонуватися у виконанні M Sport і M Sport X. За додаткову плату автомобіль можна буде оснастити активними амортизаторами, що знижують дорожній просвіт з 182 до 172 мм.

Довжина моделі становить 4 360мм, ширина – 1 824 мм, висота – 1 526 мм, а розмір колісної бази – 2 670 мм. Новий X2 вийшов на 69 мм довшим X1, на 3 мм ширше і 86 мм нижче. Об’єм багажного відділення автомобіля складає 470 літрів, або 1 355 літрів зі складеними задніми сидіннями.

BMW X2 першим в модельному ряду отримав два нових відтінки кузова – Galvanic Gold і Misano Blue – обидва з ефектом металіка, а також перфоровану шкіру Dakota кольору Magma Red, комбінацію тканини Micro Hexagon антрацитового кольору і чорної алькантари з M-окантовкою і контрастною жовтою прострочкою.

На старті продажів буде доступно три варіанти: бензинова версія X2 xDrive20i (192 к.с. і 280 Нм), дизельна версія X2 xDrive20d (190 к.с. і 400 Нм) і ще одна дизельна – X2 xDrive25d (231 к.с. і 450 Нм). Дизелі агрегатуються з системою повного приводу xDrive і восьмідіапазонною коробкою передач Steptronic, а бензиновий двигун з монопріводом і аналогічної коробкою, але семідіапазонний.

Надалі до складу силової гами моделі увійде трициліндровий 140-сильний бензиновий мотор в парі з «механікою» або «роботом», а також 150-сильний дизель. У версії з 192-сильною бензиновою «четвіркою» з’явиться повнопривідний варіант.

Старт продажів BMW X2 заплановано на березень 2018 року.


Не пропустіть