Lamborghini представила космічний суперкар (Фото)

Інформація про те, що італійці створили феєричний концепт під назвою Terzo Millennio, з’явилася ще в листопаді минулого року

Але тоді були опубліковані лише кілька фотографій. І ось на автосалоні в Женеві ми змогли подивитися на суперкар живцем. І чомусь відразу виникло відчуття, що якщо такі автомобілі будуть їздити в майбутньому – то це добре. Може бути і не зручно (подивіться на кліренс і подумайте, як ви будете проїжджати через лежачих поліцейських), але демонічний красиво.

Техніка цієї машини вторинна (відзначимо, що в рух Terzo Millennio призводять чотири електродвигуни, сумарна потужність яких не розкривається). Кузов концепту повністю виконаний з карбону, який здатний «самовідновлюватися» в разі пошкоджень. Як буде відбуватися процес «самовідновлення», ми поки не знаємо – спеціально бити по машині ногою щосили було страшнувато. Але італійці розповіли, що тут використана якась «нова технологія», яка самостійно виявить на кузові навіть дрібні тріщини заповнить їх «цілющою хімічною речовиною».