BMW опублікував фото нової панелі приладів (Фото)

Ймовірно, новою цифровою панеллю приладів будуть оснащуватися тільки моделі високого класу, такі як рестайлінговий седан 7 Series, майбутній кросовер X7 і флагманське сімейство 8 Series.

Сьогодні, 18 квітня, прес-служба автомобільного бренду опублікувала фотографії нової, повністю цифровий приладової панелі. Ці знімки можна назвати попереднім переглядом. Згідно з повідомленнями інсайдерів, нову панель ми зможемо побачити вже зовсім скоро, проте скоріш за все, вона буде призначена для дорогих моделей автовиробника. Такими автомобілями є рестайлингова версія 7 Series, 8-Series Coupe & Convertible, які є представниками нової флагманської серії, а також абсолютно новий кросовер X7. Ну а з часом, така «приборка» добереться і до інших моделей бренду.

На опублікованих зображеннях можна побачити, що новий дисплей може відображати навігаційну карту поряд з індивідуально обраним контентом, який вибирається на основі переваг водія.

У повідомленні компанії BMW йдеться про те, що інженери переробили приладову панель таким чином, щоб вона гармонійно виглядала з екраном мультимедійної системи. Щоб у водія створювалася ілюзія одного великого екрану. Однак таке рішення дещо нам нагадує. Також зроблено і у німецького автомобільного гіганта Mercedes-Benz? Так і є.

Пару слів про фірмову мультимедійну систему. Звичайно ж вона теж була оновлена. За запевненням прес-служби автомобільного бренду, екран краще відгукується на натискання водія, інформація стала більш детальною- в розпорядженні водія 10 налаштувань сторінки головного меню. У свою чергу, меню отримало просту і інтуїтивно зрозумілу структуру. Крім сенсорного екрану, водій може використовувати комплекс iDrive з допомогою голосу і жестів.


Не пропустіть