Ford представив “позашляхову” версію свого хетчбека Ford Focus

Компанія Ford вирішила змінити стратегію продажів автомобілів в США.

Нова лінійка Focus скорочується до однієї версії і це буде новий Focus Active. Чим же компанія хоче утримати старих і залучити нових шанувальників популярної моделі? По суті, це звичайна п’ятидверна версія хетчбека з парою нових стилістичних рішень, більш брутальним зовнішнім виглядом і розширеним пластиковим обвісом корпусу.

У порівнянні зі звичайною версією моделі четвертого покоління, дорожній просвіт новинки на 30 мм вище, зменшені передній і задній обвіси, що покращує кроссоподібний вид. Всередині автомобіль також зазнає деяких змін у порівнянні зі стандартним виконанням. В оформленні салону будуть використані більш рельєфні і текстуровані матеріали і поверхні.

Новий Ford Focus для ринку США буде комплектуватися одним єдиним бензиновим трициліндровим двигуном EcoBoost об’ємом 1,5 літра, який при невеликих навантаженнях здатний працювати на двох циліндрах для економії палива. Не турбуйтеся про те, що ви помітите момент, коли двигун відключає циліндр, оскільки Ford каже, що підключення третього циліндра відбувається за 14 мілісекунд або в 20 разів швидше, ніж миготіння очі.

Новий двигун буде випускатися в 2 варіантах форсування: 148 і 180 к.с. В Європі трициліндровий мотор буде пропонуватися з оновленою шестиступінчастою механічною коробкою передач і опціонально з новим восьмиступінчастим автоматом, але остання версія буде доступна тільки в комплектації з 148 сильною версією.


Не пропустіть