Geely Emgrand SL: новий флагман повністю розсекречений

Компанія Geely готується вивести на ринок абсолютно нову флагманську модель, виконану в чотиридверному купеоподібному кузові, під можливою назвою Emgrand SL, причому стилістика залишилася в дусі Emgrand GT.

Дана модель вже повністю розсекречена на офіційних фотографіях, незважаючи на те, що презентації ще не було, і навіть серійна назва не затверджена. На даний момент автомобіль відомий під заводським індексом A06/SL.

Майбутня новинка отримала дизайн в стилі поточної версії флагманського седана Geely Emgrand SL, з похилим дахом, впізнаваною решіткою радіатора в сучасному стилі компанії, а також сучасною світлодіодною оптикою. Довжина дорівнює 4 680 мм, ширина – 1 785 мм, висота – 1 460 мм, колісна база – 2 670 мм.

Експерти припускають, що новинка базується на власній платформі Geely, а не на спільній розробці з компанією Volvo, проте напевно це поки не відомо. Чи буде модель флагманською – поки теж не зрозуміло, деякі експерти припускають що автомобіль займе місце між сучасними Emgrand 7 і Emgrand GL.

Передбачається, що в якості силового агрегату буде використовуватися трициліндровий турбодвигун 1,0 літра, здатний розвивати до 136 кінських сил, або атмосферна четвірка 1,4 літра з потужністю до 133 сил. У парі з моторами ймовірно будуть встановлені механічні коробки передач або варіаторні трансмісії.

У продажу новинка може з’явитися вже восени поточного року, але поки тільки на рідному ринку, коли автомобіль вийде в інших країнах поки не повідомляється.


Не пропустіть