Skoda вивела на тести Octavia нового покоління (Фото)

Інженери чеської марки вивели на тести оновлену Skoda Octavia – нова начинка автомобіля захована під кузов поточного покоління моделі.

На тестах був помічений так званий «мул» – начинка від нового покоління моделі захована під кузовом попереднього покоління. При цьому деякі риси машини відрізняються.

Відомо, що новинку побудують на модульній платформі MQB. У рух новинка буде приводитися 1,0-літровим мотором потужністю 95 і 115 к.с. Також покупці зможуть замовити автомобіль з 1,5-літровим 150-сильним агрегатом і топовим 2,0-літровим двигуном з віддачею в 197 к.с.

Крім того, за версією німецьких видань Skoda випустить повноцінний гібрид Octavia. Тут нібито спільно працюватимуть 1,5-літровий наддувний бензиновий агрегат на 150 к.с. і 75-кіловатний електромотор. Комбінована віддача системи, за неофіційними даними, складе 252 к.с. і 590 Н•м. Це більше, ніж у нинішнього Гольфа GTE – 204 к.с. і 350 Н•м. Крім того, не виключений випуск чисто електричної версії, побудованої з урахуванням досвіду e-Golf.


Не пропустіть