Помітили прототип Mercedes EQ C в незвичайному маскуванні (Фото)

Напередодні світового дебюту Mercedes EQ C був помічений поблизу від місця виробництва в незвичайному маскуванні. Чорно-синє покриття корпусу отримало контрастні вставки в задній частині у вигляді червоної смуги по всій ширині задніх дверей, з продовженням на крилах.

Незважаючи на те, що дизайн корпусу і раніше залишається в основному прихованим під маскуванням, EQ C вже істотно відрізняється від інших позашляховиків марки аналогічного розміру, наприклад GLC. Зрештою, Daimler пообіцяв візуально відрізнити електромобілі EQ від звичайних моделей з двигуном ICE, і вони відповідають цій обіцянці.

Велика решітка в передній частині є фальшивою. Так як елеткромобіль не потребує її. Концепція мала панель, що імітує зовнішній вигляд традиційної решітки радіатора, і ми очікуємо, що модель готової продукції буде мати схожий вигляд.

Коли Mercedes зніме нарешті маскування з EQ C, він повинен буде провести хорошу боротьбу проти безлічі конкурентів в преміальному сегменті. Релевантними прикладами повинні були стати Jaguar I-Pace і Audi E-Tron, а BMW iX3 – в 2020 році, і коли Tesla Model Y також надійде в продаж.

Якщо EQ C залишиться вірним технічним характеристикам концепції, то його потужність буде забезпечуватися двома електродвигунами, що забезпечують комбіновану потужність 402 кінських сил і 700 Нм крутного моменту.


Не пропустіть