Audi RS7 Sportback виїхав на тести (Фото)

Новий спорткар Audi RS7 Sportback «попався» під приціл папараці на трасі в Нюрбургринзі. Виробник не сильно дбав про те, щоб дизайн автомобіля ніхто не побачив, заклеївши камуфляжною плівкою тільки передній бампер.

На тестовому прототипі видніються шильдики звичайного Audi A7 Sportback, однак насправді це нова версія моделі. Варто відзначити, що німецький автовиробник досі не презентував заряджену версію Audi S7, однак фахівці вже у всю ведуть роботу над конструюванням нової модифікації з префіксом RS. Саме ця модель і була помічена фотошпигунами з Motor1 зовсім недавно на тестуванні на трасі Нюрбургринг.

На знімках можна чітко побачити видозмінену форму колісних арок і крил, овальні патрубки вихлопної системи. Останніми оснащуються всі моделі з підрозділу Audi Sport. В очі кидаються великі чорні колісні диски, це ще один сигнал того, що це найпотужніша версія Audi A7.

Виробники не сильно переживали з приводу розсекречення дизайну автомобіля до презентації, адже камуфляжну плівку наклеїли тільки на передній бампер і решітку радіатора.

Що стосується технічної складової нової моделі, то мова йде про бітурбованний двигун V8 на 4,0 літра і максимальною віддачею в 650 кінських сил. Однак є і гібридна модифікація, здатна видавати 700 «коней». Коли відбудеться презентація Audi RS7 Sportback – поки не повідомляється.


Не пропустіть