З’явилися перші зображення салону бюджетного Volkswagen Tharu (Фото)

Німецький автовиробник вже зовсім скоро представить новий кросовер Volkswagen Tharu, який спочатку з’явиться в Китаї, а потім надійде і на інші ринку.

Поки в компанії готуються до презентації, в Мережі з’явилися перші зображення салону Volkswagen Tharu, який на ринку стартує до кінця поточного року.

Провісником новинки став концепт Powerful Family, представлений цієї весни в Пекіні. Варто відзначити, що дизайн екстер’єру автомобіля виробник розсекретив, а ось фото салону опубліковано не було.

При цьому це виправили фотошпигуни, завдяки яким стало відомо, що Volkswagen Tharu отримав оригінальний салон з новою передньою панеллю і великим екраном інформаційно-розважальної системи.

Віртуальна приладова панель в моделі, як у Karoq, на платформі якого і створювався Tharu, не з’явиться. У новинки будуть наступні габарити: 4 432/1 841/1 614 мм, колісна база – 2 688 мм. Серед двигунів в моторній гамі буде 1.2 TSI і 1.4 TSI двигуни потужністю 116 і 150 кінських сил.

На китайському ринку кросовер буде пропонуватися тільки в передньопривідному виконанні. Серійне складання Volkswagen Tharu буде здійснюватися на підприємстві компанії в Китаї


Не пропустіть