Honda вивела на тест-драйв оновлену модель Civic Type R

Компанія Honda вивела на тест-драйв свою оновлену модель Civic Type R. Прихований легким камуфляжем автомобіль був помічений всюдисущими автопапарацці і незабаром фото новинки з’явилися в Мережі.

Модернізована версія седана Civic Type R з’явилася на дорогах Європи. Перед виведенням на тест-драйв рейсталінговий автомобіль лише злегка приховали під камуфляжем, прихованими виявилися невеликі зони на передній і задній частинах моделі. Шанувальники японського бренду впевнені, що виробник змінить лише екстер’єр і без того популярного седана, проте судячи з усього, заряджений Civic Type R отримає куди більш масштабні зміни, в тому числі що стосуються технічного оснащення. Втім, сьогодні можна точно говорити лише про модернізацію повітрязабірників і задніх фар.

На даний момент ніякої інформації про силову лінійку Civic Type R немає. Діюча комплектація оснащена двигуном з турбонаддувом на 2,0 літра з віддачею в 306 кінських сил і максимальним обертовим моментом в 399 одиниць. Силовий агрегат взаємодіє з 6-діапазонною «механікою».

Повідомлень про дату прем’єри оновленої моделі Civic Type R поки немає. Не виключено, що седан з’явиться вже до кінця нинішнього року.


Не пропустіть