Новий Ford Focus може перетворитися в пікап

Четверте покоління супер-популярного компактного міського автомобіля Ford Focus готується вступити в сутичку з VW Golf і іншими моделями класу за гаманці покупців. Поле битви – весь світ, а значить, «блакитний овал» випустить Focus 4 у всіх можливих типах кузова: хетчбек, седан, універсал і навіть псевдо-кросовер. Проте, цього, схоже, мало.

Якщо вірити останнім чуткам, для задоволення потреб фермерів і бізнес-покупців в Європі і Південній Америці Ford Focus 4 буде також представлений у вигляді маленького пікапа, що прийде на зміну чинному Courier, який збирається на заводі в Бразилії і має в основі базу від Fiesta. Нова модель обіцяє бути більшою, а значить і практичнішою.

Поки що інформація про Ford Focus пікап дуже розпливчаста. Як очікується, його складанням займеться мексиканський підрозділ Ford. Чи буде новинка поставлятися в Європу морем через Атлантику або компанія організовує подальшу процедуру в Старому Світі – невідомо. Орієнтовна дата виходу пікапа Фокус в продаж – після 2020 року.

На ілюстрації – аматорський рендер, виконаний дизайнером Клебером Сільва.


Не пропустіть