Найдешевший седан BMW зафіксували на живих фото

Очікується, що прем’єра 4-дверної новинки (індекс F44) відбудеться в цьому році, а страт серійного виробництво приблизно почнеться в червні.

Після того, як баварський автомобільний бренд BMW представив свій новий флагманський кросовер X7 – сталося це в кінці минулого року, інженери компанії вирішили, що не на часі відпочивати. Пару хвилин тому, до нас в редакцію потрапили «шпигунські» фотографії 4-дверного купе BMW 2-Series.

Новий представник компактного сімейства автомобілів безумовно стане глобальною моделлю баварського автовиробника.

Як видно з опублікованих знімків, сильно закамуфльований прототип новинки знаходився на автовозі. Є інформація, що авто вже отримало повністю серійний кузов. Але все ж ми не могли не звернути увагу на заклепки, які перебували в різних частинах кузова – вони закріплюють додаткові камуфляжні панелі. Так камуфляжу багато, але в більшості випадків це просто плівка, яка досить щільно прилягає до панелей, завдяки чому, ми можемо побачити форму і пропорції автомобіля. Фотошпигуни також змогли заглянути під автомобіль – можна побачити передній привід без видимого карданного валу, пов’язаного із задньою віссю.

Очікується, що дорогі версії німецької новинки отримають повний привід xDrive, обробку від BMW M Performance. Така версія, яка може отримати індекс M235i, може бути оснащена 2,0-літровим турбомотором. З чуток, буде використаний двигун від кросовера X2 M35i. Всі версії 4,5-метрового автомобіля будуть представлені в конфігурації M Sport з 18-дюймовими колесами, жорстким налаштуванням підвіски, модернізованими гальмами і спортивними сидіннями.


Не пропустіть