Культовий “Гелендваген” перетворили на броньованого монстра (Фото)

Не можна заперечувати, що маючи в своєму гаражі найпотужніший позашляховик Mercedes-AMG G63 це дуже і дуже здорово.

Ну а якщо він ще й броньований і має цінник в 1,2 мільйона доларів.

Тюнінг-компанія Inkas, яка відома виробництвом транспортних засобів армійського рівня, таких як Superior і Sentry MPV, вирішила використати для свого чергового проекту «заряджений» німецький позашляховик Mercedes-AMG G63. Хлопці вдосконалили німецький автомобіль, підготувавши його до участі в серйозному випробуванні.

Броньований G-class від Inkas виглядає як звичайний AMG G63, ось тільки кузов його посилений композитними матеріалами на всі 360 градусів, що дозволяє йому протистояти потраплянням потужних боєприпасів і навіть вибухів.
За запевненням представників, позашляховик зможе витримати знаряди штурмової гвинтівки калібром до 7,62 мм, в той час як одночасні вибухи двох гранат DM51 ні як не пошкодять нижню частину броньованого G63. Слід зазначити, що посилений автомобіль виготовлений відповідно до балістичних стандартів CEN 1 063 BR6.

Inkas Armored Mercedes-AMG G63 випускається з наступними стандартними функціями бронювання: повний захист периметра салону, високоякісне багатошарове куленепробивне скло, захист акумулятора і електронного модуля управління, посилена підвіска, а також система безпеки, яка доступна з салону.

Якщо вам цього недостатньо, у вас є можливість додати систему пожежогасіння, а також легкий пакет броні, систему сирени/PA/Intercom, надпотужні колеса, систему аварійного освітлення, систему дистанційного управління, керовану водієм і надпотужну гальмівну систему.

Джерело avtodream.org

Не пропустіть