Окуляри для водіїв

Окуляри для водіїв стали невід’ємним аксесуаром всіх хто має водійське посвідчення, для комфортної їзди за кермом кожному водієві потрібно захищати свої очі. Сьогодні, окуляри для водіння – це звичний предмет в салоні будь автомашини, але які водійські окуляри краще захищають очі водія від сонця і інших подразників. Про те, які окуляри краще не купувати для водіння автомобіля можна прочитати в пості « Які сонцезахисні окуляри непридатні для водіння».

З власного досвіду знаю, що у будь-якого водія автомобіля є кілька проблем, для вирішення яких купуються автомобільні окуляри:

яскраве сонячне світло, який б’є по очах;
погана видимість в сильний туман або під час снігопаду;
зустрічне світло фар, який може на короткий час засліпити водія.

Основні проблеми всіх сучасних водіїв ясні, але що пропонують виробники очок для вирішення водійських проблеми? Пошукавши в Інтернеті я зрозумів що інформація на численних сайтах, які пишуть про окуляри для автомобілістів настільки суперечлива, а іноді і відверто заплутана. Деякі статті на сайтах про окуляри для водіїв виглядають як наукові праці для захисту докторської і зрозуміти з них якісь купити окуляри для водія – неможливо.

З власного досвіду, хочу сказати що ні одні окуляри для водіння нездатні позбавити водія від всіх бід, а саме формулювання «Окуляри для водіїв» – не відповідає вимогам сучасного водія. Наприклад, є окуляри для нічного водіння, але вони не працюють при яскравому сонячному світлі і водієві потрібні противідблискуючі окуляри з хорошим світлофільтром, але ні перші ні другі не будуть працювати якщо водій їде крізь туман.

Так як вибрати ідеальні окуляри для водіння автомобіля і чи є такі? Зараз спробуємо розібратися.

перше на що варто відповісти самому собі, в який час доби ви керуєте автомобілем найбільше часу. Якщо ви не їздите на авто вночі, то немає ніякого сенсу купувати окуляри антифари або окуляри для нічного водіння;
дуже важливо поставтеся до вибору магазину в якому збираєтеся купити якісні окуляри для водіння – це запорука того що ви точно купите оригінальну продукцію, а не підробку. смотри в Інтернеті є великі і перевірені магазини, які працюють не один десяток років, в них продають виключно оригінал. Друзі, будь ласка не купуйте окуляри в підземних переходах і речових ринках, побережіть своє здоров’я;
і найважливіше, довіряйте перевіреним брендам. Ні для кого не секрет, що всесвітньо відомі бренди оптики ( Ray Ban , Oakley , Polaroid і т.д.) мають довгу історію успіху (деякі мають більше 50 років успішного виробництва очок) і успіх цих компаній багато в чому залежить від вкладених мільйонів в дослідження , тестування і пошуки нових матеріалів і нових технологій у виробництві очок.


Не пропустіть