Чому зараз вигідніше купувати старий, а не новий автомобіль?

Ще 3 – 4 роки тому новий автомобіль в кредит не брав тільки ледачий водій. Але різке падіння курсу змусило переписати цінники на всі автомобільні марки. Однак людей, які мріють про власну машину, не стає менше. Багато досвідчених автомобілісти вважають, що сьогодні деякі нові автомобілі гірше за якістю збірки і безпеки, ніж б / у. До того ж виїжджаючи з автосалону, машина відразу ж втрачає в ціні від 10 до 40%. Причому, чим вище клас автомобіля, тим більші втрати відбуваються в його вартості. Тому чим купувати автомобіль втридорога, а потім виплачувати за нього кредити і лізинги, краще придбати хорошу підтриману машину. Причому Автопродаж в Україні переживає бум.

Великий вибір. На сьогоднішній день комісійні стоянки вміщають від 80 до 200 старих автомобілів, тому автосалони, що спеціалізуються на продажу ненових машин, здатні задовольнити примхи навіть найбільш вимогливих автолюбителів. Є думка, що якщо техніці всього два – чотири роки, то вона зовсім і не стара, а це практично новий автомобіль. І як показує сучасна практика, завжди можна знайти цілком якісну машину з пробігом на автопродаж, а значить, автовласником може стати людина абсолютно з різним рівнем зарплати.

Допоборудование. Дуже часто підтримані машини продаються вже повністю укомплектовані партронік, сигналізацією, тонуванням, поліпшеною акустикою і бронюванням. Тобто всім тим, за що при покупці нового автомобіля доведеться заплатити зовсім немаленькі гроші.

Менш витратний в обслуговуванні. Кожен автомобіль повинен проходити ТО. Нову машину купують зазвичай в кредит. Власник заставного автомобіля завжди знаходиться під наглядом автодилера – технічний огляд гарантійному авто завжди проводить тільки автодилер і, згідно із законом, ціни на свої послуги встановлює самостійно. Водій же підтриманої машини має право вибрати собі автосервіс на власний розсуд і поставити будь-які деталі і необов’язково оригінальні. Таким чином, автомобіль б / у, в даній ситуації, виходить набагато вигідніше нового.

Підійде для новачків. Вибір першого автомобіля – процес відповідальний. Кожен автомобіліст – новачок мріє про розкішне новенькій іномарці. Однак чи варто влазити в борги тільки для того, щоб повправлятися в водінні? Для набуття досвіду найкращим варіантом буде підтримана машина, адже її не так шкода «пом’яти», та й навчитися обслуговувати автомобіль теж корисно. Надалі, придбавши вже нову машину, ви зможете без праці їздити на ній і будете чітко уявляти – які проблеми можуть виникнути в її роботі і як машину правильно обслуговувати.


Не пропустіть