Часті помилки при грі в азартні ігри

Ви напевно часто і не здогадуєтеся чому програли ту чи іншу суму, а вся справа в тому, що ви не правильно будували політику гри. Адже будь-яка азартна гра це перш за все набір різних дій. Всі ці дії необхідно здійснювати в певній послідовності. Якщо ви будете так робити, то шанси на ваш кінцевий успіх будуть коливатися в межах від 75% до 90%.
Сьогодні ми пропонуємо вам розглянути по одній найпопулярнішій помилку з декількох азартних ігор. Якщо ви грали в багато азартні ігри, то напевно знайдете там і свої власні помилки. Постарайтеся запам’ятати їх і більше ніколи не робити. Якщо ви плануєте вперше зіграйте клуб Вулкан грати безкоштовно.

Тож почнемо. Перша гра, яку ми розглянемо це рулетка. У рулетці дуже популярні ставки на колір, тому як відсоток виграшу дорівнює 50%. Взагалі-то він трохи менше, тому як існує ще й зеро, проте шанс його випадання настільки низький, що він практично не впливає на хід самої гри. Отже, ставки на колір в рулетці. Сьогодні в інтернеті вже з’явилася величезна кількість відео з тим як обіграти рулетку на кольорі, проте ми не радимо вам уподібнюватися тисячам людей, які вже встигли спустити свої статки на непідтверджену методику.

Часті помилки при грі в азартні ігри, початківців гравців. Найчастішою помилкою гри на рулетці є підвищення ставки. часто гравцями це робиться для того, щоб відіграти програні гроші в минулому розіграші. Але ми не будемо втомлюватися вам повторювати, що той хто намагається відіграти програні гроші обов’язково спустить все. Так що ніколи не намагайтеся відігравати гроші на рулетці шляхом підвищення ставки вдвічі. Так роблять тільки справжні невдахи.

Тепер перейдемо до ігрових автоматів. Більшості з фахівців сайту http://www.clubvulcan.mobi/book-of-ra-deluxe/ ігрові автомати набагато ближче яких би то ні було інших азартних ігор. Багато хто з нас грали в них в минулому, а деякі і досі грають. Тому в даній сфері ми ніяк не зможемо вас обдурити. Прислухайтеся до нашої поради і виконайте його хоча б кілька разів. Сам порада полягає в тому, щоб не продовжувати грати на підвищених ставках в разі якщо розмір доходу перевищив вкладення. Тобто після гри з двадцяти лініях на ігровому автоматі від Плейтек ви отримали вдвічі більше грошей, ніж вклали. Тепер починайте грати по одній або двом лініям і зі значно меншим депозитом.


Не пропустіть