Переваги електричного скутера

Останнім часом все більшої популярності починають набувати різні види електротранспорту. Практично всі провідні автовиробники розробляють концепти нових автомобілів на електричній тязі, з’являється велика кількість гібридних автомобілів, а в розвинених країнах розвивається інфраструктура, яка дозволить спростити експлуатацію такого транспорту. У нашій країні індивідуальний електричний транспорт тільки починає знаходити своїх шанувальників, але вже на вулицях міст можна зустріти невеликі електричні скутери і велосипеди.

Електроскутер відрізняється від велосипеда з електродвигуном насамперед своїми розмірами і потужністю. Конструкція електроскутера практично нічим не відрізняється від простого скутера з ДВС. Це стосується як його зовнішнього вигляду, так і ходової частини. Якщо заказать электроскутер в Украине с доставкой стане прекрасною альтернативою автомобілю або звичайному мотоциклу. Природно, що на такому транспорті не вийде їздити на дуже великі відстані, але для повсякденного використання для поїздок по місту він підійде просто чудово. І перш за все варто відзначити економічність такого транспортного засобу. Поїздка на електричному скутері коштує значно дешевше, ніж на особистому автомобілі або громадському транспорті. Дешевше може бути тільки простий велосипед, який їде за рахунок ваших зусиль.

Найбільшим недоліком електричних скутерів вважається невелика дальність ходу. У цьому компоненті вони навіть програють електричним велосипедам, які оснащуються педальним приводом, і навіть при повному розряді акумуляторів на такому велосипеді можна продовжувати рух. У багатьох країнах цю проблему починають вирішувати шляхом організації пунктів обміну акумуляторів на попередньо заряджені.

На відміну від електричного велосипеда на скутері можуть досить вільно переміщатися двоє людей. Дальності ходу в 50-70 кілометрів зазвичай вистачає для переміщення по місту. Більш значні габарити і потужність скутера не дозволяють зберігати його в квартирі, так як його вага може становити більше ста кілограмів.


Не пропустіть