Переваги та недоліки тонування

Тонування скла має не тільки естетичну сторону, але і захисну. Завдяки тонировочной плівки вам вдасться захистити скла свого авто, і пасажирів. Не дивлячись на те, що тонування досить таки поширена і різноманітність плівок велике серед виробників найбільш часто зустрічаються лише кілька компаній переглянути їх можете тут. Останнім часом стала популярним тонування стекол кольору, що дозволяє вашому автомобілю вигідно виділятися на тлі інших.

Тонування автомобіля необхідна з кількох причин. Якщо замовити тонування в сервісному центрі і робота будить виконана чітко і якісно, ​​то це забезпечить вас комфортом і убезпечить від впливу сонця і дрібних піщинок, які могли пошкодити скло. Крім захисної функції тонування несе і декоративну. Автомобіль із затемненими стеклами є більш красивим і представницьким. Тонування запобігає вигоряння панелі і обшивки вашого салону. Ну і, звичайно ж, завдяки плівці на склі вас більше не будить турбувати світло фар зустрічних машин.

Позитивні сторони тонування стекол:

Підвищення пасивної безпеки вашого автомобіля. У разі виникнення аварії скло не розлітається на шматки, а надійно стримується плівкою. Ця функція плівки вбереже водія і пасажирів від ушкоджень осколками.
Тонувальна плівка виконує функції теплоізоляції. У літній період плівка не дозволить авто нагріватися, а в зимовий період навпаки, тепло не будить залишати салон автомобіля.
Зменшення ефекту засліплення. Тут мова йде і про ночі, коли світло фар автомобілів, які їдуть позаду, часто заважає водієві. І про день, коли сонячне світло легко пробивається через скло автомобіля і сліпить очі водієві. При гарній тонування скла близько 99% ультрафіолетових променів.
Запобігання крадіжки. Тонування приховує від сторонніх очей ваш салон, а значить шахраї ніколи не побачать магнітолу, сумочку або інші особисті речі, які можна було б поцупити.
Правда не все так гладко і тонування, все-таки, має і негативні моменти. При тонування стекол є ризик погіршити огляд. Цей недолік найбільш яскраво може показати себе під час проливного дощу або в темний час доби.

Якщо рівень допустимої тонування перевищено, то у вас можуть виникнути проблеми з тих оглядом.