Сертифіковане автосервісне обладнання та інструмент

Автосервісне обладнання – це серйозна інвестиція: вартість навіть одної одиниці може доходити до сотень тисяч гривень, не рахуючи доставки, установки, а також обслуговування. Тому вибір надійного продавця – перше, що потрібно для вдалої покупки техніки. Компанія «Гранд Інструмент» – провідний український постачальник обладнання для СТО, гаражних кооперативів і приватних автомобілістів. Тут можна купити сертифіковане обладнання для автосервісу, ручний інструмент та набори, а також спеціалізовану техніку для рішення складних задач.

Вузькоспеціалізоване автосервісне обладнання – тільки у нас

Тут ви можете швидко підібрати відповідний верстат або домкрат, вулканізатор для шин або автосканер. Багато категорій, які важко знайти в інших постачальників, є саме у нас. Наприклад, шиномонтажний станок для легкових та вантажних автомобілів, або автосканер для діагностики — все це можна купити тут разом з іншими інструментами і матеріалами.

Техніка від провідних світових брендів

«Гранд Інструмент» є дилером провідних світових виробників обладнання. Компанія пропонує продукцію відомих торгових марок з гарантією, яка захищає інтереси покупця при виникненні будь-яких спірних питань. Вибирайте обладнання фірми HUNTER (США) – першого в світі виробника стендів розвал сходження, які дозволяють працювати з усіма марками авто. Це й італійський бренд RAVAGLIOLI, який займається виробництвом шиномонтажного обладнання преміум класу.

В асортименті є і більш доступна продукція китайської фірми LAUNCH, яка є лідером з виробництва підйомників, сканерів та іншого гаражного обладнання. У продажу є обладнання для СТО з Німеччини, Японії, США, Польщі та інших країн. Обирайте для себе необхідні види обладнання для ремонту та обслуговування легкового та вантажного транспорту, спецтехніки:

  • балансувальне обладнання;
  • шиномонтажні стенди;
  • компресори та домкрати;
  • автомобільні підйомники;
  • автосканери;
  • стенди розвалу сходження;
  • гідравлічні преси.

В наявності є широкий асортимент фарбувального обладнання — краскопульти та комплектуючі до них (форсунки, пластикові ємності для фарби). Є прилади для ручної діагностики — відеобороскопи, ендоскопи, стетоскопи, щупи. Для зручності у лівій частині екрану можна вибрати категорію продукції для різних вузлів автомобіля:

  • ходової групи;
  • двигуна;
  • електрообладнання;
  • гальмівна частина;
  • паливна система;
  • кондиціонер та інші.

Великий вибір обладнання та інструментів для кузовного ремонту — рихтувальні та гідравлічні набори, захоплення, стапелі, зворотні молотки, знімачі і скребки — також у наявності.

Робимо все для підтримки наших клієнтів

Продаж і постачання сертифікованого обладнання для ремонту автомобілів – не єдина спеціалізація «Гранд Інструмент». Головна мета нашої компанії — не просто забезпечити українські автосервіси надійним інструментом, але і забезпечити всебічну інформаційну підтримку покупця на всіх етапах угоди. Для вас весь час працює гаряча телефонна лінія 0 800 300 351, по якій ви можете безкоштовно зателефонувати і отримати консультацію фахівця щодо вибору та експлуатації обладнання.

Доставка і оплата завжди зручні для вас

Компанія відправляє продукцію по всій Україні Новою Поштою, Інтайм, Делівері, САТ, а також передає кур’єрам для доставки Києву, Харкову, Дніпру, Запоріжжю. Також працюють пункти самовивозу в Києві, Харкові та Рівному, де ви можете отримати свій товар особисто в руки. Всі існуючі умови оплати – безготівковий розрахунок, накладений платіж готівкою, оплата на карту Visa і MasterCard, переказ коштів через систему LiqPay.

Вибирайте якісну сертифіковану техніку для СТО і замовляйте з доставкою до вашого міста! Приємних і вдалих покупок разом з «Гранд Інструмент»!