Корисні аксесуари, які зроблять життя водія комфортніше і безпечніше

З придбанням нового автомобіля у власника виникає необхідність в його внутрішньому облаштуванні, яке зробить поїздку більш безпечною і комфортною. Найбільше в придбанні аксесуарів зацікавлений сам водій, який проводить багато часу в напрузі і в одному і тому ж положенні за кермом. Деякі аксесуари можна придбати відразу в комплектах, інші можна підібрати окремо.

В першу чергу необхідно купити подушки, що виконують одночасно кілька корисних функцій. Лінійний ряд виробів представлений в продажу найрізноманітнішими моделями: універсальними, зразками з барвистими логотипами, анатомічними, в комплекті з масажними накладками на крісла, подушками-підголівниками, виробами з масажним ефектом і багатьма іншими варіантами. Подушки можна використовувати не тільки в ролі підголівників, але і для підтримки шийного хребетного відділу. Аксесуари виглядають дуже естетично, забезпечують анатомічну фіксацію голови, позбавляють від затікання шиї і синдрому втоми. Колосальна кількість м’яких пристосувань відрізняється формою, розмірами, функціональністю, матеріалом, вартістю і призначенням.

Безсумнівну користь в дорозі принесе пристрій голосового зв’язку, який з успіхом заміняє бездротову мобільну гарнітуру.

Добре, якщо в комплектації автомобіля вже є паркувальний радар, але якщо виробник не передбачив його наявності на бюджетній машині, то цей недолік потрібно виправити самому. Сьогодні ціни на парктроніки доступні кожному автовласнику, а користь від них безсумнівна.

Серед необхідних пристосувань знаходиться обплетення на кермі, істотно підвищує зручність керування автомобілем, термокружка, підсклянник, магнітний тримач смартфона, автомобільні мітенки (рукавички), що зігрівають руки і забезпечують відмінне зчеплення з кермом, накладка на ремінь та інші дрібниці.

У тривалу поїздку не можна вирушати без зарядного пристрою, відповідного до всіх електронних пристроїв в автомобілі, а також без радар-детектора, що попереджає водія про небезпеку.

В дорозі завжди знадобляться поляризаційні окуляри, що підвищують рівень безпеки водіння. Вони знижують навантаження на очі, захищають від відбитих світлових потоків, відблисків, ультрафіолетового впливу і підкреслюють індивідуальний стиль.

Одним з найнеобхідніших предметів в машині є відеореєстратор, який здобув колосальний попит через свою непідкупності та об’єктивності. Вибираючи безупинного свідка, слід віддати перевагу кращого варіанта, здатному фіксувати найдрібніші подробиці, які згодом виявляться безцінними в розслідуванні ДТП.

Незайвим буде і компресор, який у важку хвилину зможе накачати колеса, а також домкрат, що не займає надто багато місця в багажнику. Також бажано завжди мати під рукою набір з відновлення цілісності скла і усунення сколів або тріщин.

У машині завжди повинні бути серветки для різних потреб, автомобільні органайзери, контейнери для дрібниць, скребки, сигнальні конуси та пристосування для очищення снігу.

Запасайтеся необхідними аксесуарами і забезпечте себе від всіх випадковостей!


Не пропустіть