Експерти назвали способи економії на автомобільних запчастинах

Британські експерти назвали способи економії на автозапчастинах. Підрахунок показав, що водії можуть зменшити витрати приблизно на 3 тисячі фунтів стерлінгів щорічно.

Експерти запропонували купувати б/у-запчастини замість дорогих комплектуючих, а також використовувати відновлені конструкційні елементи. Також потрібно своєчасно проводити ремонт аналогів, які вийшли з ладу. Це дозволить уникнути витрат на покупку нових деталей.

Дослідники порівняли вартість ремонту з використанням нових і відновлених запчастин. Як з’ясувалося, різниця в цінах виявилася настільки великою, що економія виявилася помітна «неозброєним поглядом». У більшій частині випадків поламані деталі автомобілів виявилися такими, що підлягають відновленню. Провести таку процедуру значно дешевше, ніж купити нові комплектуючі. Видання зазначило ряд прикладів, в яких невеликий ремонт вартістю в кілька сотень фунтів ставав повноцінною заміною дорогого компонента з цінником в кілька тисяч. Експерти відзначають, що незалежно від того, яке саме авто експлуатується, економія на комплектуючих є повністю досяжною при зазначеному підході.


Не пропустіть