Вісім старих автомобілів, які найлегше продати (Фото)

Перекупники ведуть справжнє полювання за деякими автомобілями, так як вони користуються великим попитом. Це потрібно враховувати при покупці машини. Сьогодні ми розповість про моделі, за якими «перекупити» ведуть справжнє полювання.

1. Kia Rio

Перше покоління Kia Rio з’явилося в 2000-му році. Зараз автомобілістам пропонують його четверте покоління (з 2016 року). Є два типи кузова – седан і 5-дверний хетчбек. Власники відзначають стійкий до іржі кузов. Зараз у Rio є вседорожні версія зі збільшеним дорожнім просвітом.

2. Mitsubishi Lancer

Компанія Mitsubishi припинила випускати Mitsubishi Lancer в минулому році. Цей автомобіль має великий попит. Lancer останнього покоління має новий безпечний кузов, хороший салон і відмінний двигун. У нього є і повнопривідна версія.

3. Skoda Octavia

Skoda Octavia першого покоління з’явилася в 1996 році. З 2013 року чехи випускають третє покоління цієї моделі. Скоро має з’явитися четверте покоління (воно вже проходить дорожні тести). Автомобілісти люблять цю машину за доступну ціну, надійність, невелика витрата палива і взагалі за економічність.

4. Toyota Camry

Toyota Camry – один з бестселерів компанії Toyota. Ця машина дуже надійна. До того ж у неї гарний дизайн. Зараз автомобілістам пропонують восьме покоління Camry з новою підвіскою і оновленим салоном.

5. УАЗ «Патріот»

Перекупники активно цікавляться позашляховиком УАЗ «Патріот». У когось це може викликати здивування. Насправді високий попит на «Патріот» зрозумілий, адже це надійний позашляховик з непоганим дизайном кузова, хорошим салоном і потужним двигуном.

6. Audi A5

Спортивний автомобіль Audi A5 дебютував в 2007 році. Навіть на вторинному ринку він коштує дорого. Однак, це виправдано. A5 дуже надійний. Він має велику кількість передових технологій. У лінійку його двигунів входять кілька агрегатів. Базовим можна вважати рядний 4-циліндровий 1.8 TFSI потужністю 160 к.с. і 250 Нм крутного моменту (цим мотором машина оснащувалася аж до середини 2012 року).

7. Honda Civic

Немає такого перекупника, у якого при вигляді Honda Civic не збільшився б пульс. Вони цю модель дуже охоче купують, адже вона користується великим попитом. Зараз на ринку можна зустріти модель десятого покоління. Особливо слід виділити надійний двигун.

8. Nissan Qashqai

Середньорозмірний кросовер Nissan Qashqai з’явився в 2016 році. З 2013 року випускають його в другому поколінні. Він користується хорошим попитом, що цілком заслужено. У лінійку його двигунів входять три бензинові агрегати і два дизеля.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть