Найгірша автодорога в світі

У бельгійському випробувальному центрі в Ломмелі Ford створив дорогу, що повторює найгірші дороги в світі. Як повідомляється, це дозволить автовиробникові випускати максимально міцні шасі, придатні для комфортабельного використання навіть у найвіддаленіших куточках цивілізації, пише autodriving.net.

Крім того, новий випробувальний трек надасть і відмінну можливість з тестування найсучасніших систем безпеки, включаючи і швидкого європейського дебютанта — систему з динамічного управління амортизаторами з функцією захисту від вибоїн.

Відтворена американцями в Ломмелі найгірша дорога в світі налічує 80 кілометрів тестових трас, які здатні максимально реалістично імітувати більше сотні екстремальних дорожніх поверхонь в двадцяти п’яти країнах по всьому світу, включаючи і 1,9 кілометра, суцільно вкриті вибоїнами — явний натяк в самі знаєте чий город…

«Сейсмологічне» обладнання дозволить фахівцям компанії оцінити навантаження і деформації як підвіски, так і інших частин автомобіля.

Нагадаю, що всі «Форди», призначені для Європи, вже давно випробовуються саме в Ломмелі. Крім усього іншого, тут розташовані швидкісний трек, сольові і грязьові ванни, а також приміщення з підвищеною вологістю для випробувань на стійкість автомобіля до корозії.


Не пропустіть