Гігантський і незвичайний автомобіль з вантажівки

Що ви знаєте про культуру хот-родів? Я от практично нічого. Ну, я хочу сказати, що я знаю найпростіші істини – відкриті колеса, модифіковані кузова і рами, досить вузькі покришки спереду і традиційно більш широкі ззаду, і таке інше, пише fishki.net

Ще я знаю, що двигун зазвичай – який-небудь V8, виробництва Ford або Chevrolet, коробка – надійний 3-ступінчастий автомат, ну а стан кузова часто залишає бажати кращого. При цьому часом кузовні панелі, покриті фарбою років 30, а то і 40 назад, можуть бути сусідами з безліччю хромованих деталей.

Загалом, певне уявлення у мене є. Ще одним аспектом є розмір хот-роду – вони, як я вважаю, невеликі. Принаймні я можу судити про це за сотнями відеозаписів і фотографій.

Але ось цей червоний монстр, який ви можете бачити на фотографіях, просто порвав мої шаблони. По-перше, він по-справжньому величезний. Він рази в півтора більше, ніж легендарний Mustang!

Другий момент, який здивував мене дуже сильно, – силова установка. Тут вона представлена ​​дизельним двигуном 8V92 виробництва компанії Detroit Diesel, а його обсяг становить 12,1 літра. Так, я чув про хот-роди з двигунами об’ємом близько 7 літрів, але 12? Дизельний? Це явно щось новеньке.

При всьому цьому власник, що спорудив такий незвичайний автомобіль, ще й приділив належну увагу кузову. Зізнаємося чесно, кожен хотів би, щоб кузов його машини блищав так само, як у цього дизельного хот-роду. Ну що ж, будемо прагнути, і, напевно, коли-небудь ми цього доб’ємося.


Не пропустіть