Як правильно будувати дороги — майстер-клас від голландців (Відео)

Скільки часу потрібно, щоб прокласти тунель під автострадою? Будівельники з Нідерландів доводять, що вистачить лише вихідних…

Про те, як працюють будівельники з країни Тюльпанів, стало відомо завдяки новому ролику. Отже, уявіть, робочим потрібно було прокласти 70-метровий тунель під автострадою А-12, яка йде від Гааги до кордону з Німеччиною. Для того, щоб впоратися з цим завданням, голландцям потрібен всього лише вікенд! А як це було, можна побачити в невеликому відео, яке демонструє весь процес в прискореному режимі, пише autodriving.net.

Примітно, що робота голландців підірвала інтернет і вразила користувачів з різних країн. «У Чеській республіці це б зайняло 4 місяці і варто було б в два рази більше грошей», — зазначає користувач з ніком tubedan75. «У Фінляндії на це б було потрібно близько 9 місяців», — відповідає йому користувач Jasonsenipor. Ну а про те, скільки часу займають дорожні роботи в Росії, іноді можна складати легенди. Наприклад, будівництво Алабяна-Балтійського тунелю в Москві тривало 8 років, а витрачено на будівництво об’єкта було 54 млрд рублів. Про Україну говорити не будемо, залишимо цю можливість висловитися в коментарях Вам.


Не пропустіть