Фахівці назвали найкрасивіші автомобілі за 100 років (Фото)

Група експертів, в яку входило понад 50 дизайнерів, гонщиків, керівників автомобільних компаній і істориків, вибрали найпривабливіші машини за сто років.


Bugatti Type 41 Royale
Повідомляється, що до 1925 року машини були більше схожі на кінні екіпажі, а справжні зміни почалися після виникнення асфальтованих доріг. Саме в той час з’явилися такі красиві моделі, як Bugatti Type 35 і Type 41 Royale. Останній з них був створений лише в шести екземплярах.


Rolls-Royce Phantom I Jonckheere Coupe

У 30-х роках стали більше приділяти увагу аеродинамічним властивостям машини, після чого почалися розроблятися моделі з обтічним корпусом. В ті часи найпривабливішими були визнані Rolls-Royce Phantom I Jonckheere Coupe і преміальний Lincoln Continental.


Cisitalia 202
До Другої світової війни найкрасивішими були машини, виконані в стилі Ponton: Porsche 356 і Cisitalia 202. У 50-і роки 20 століття стали модними автомобілі, що представляють так зване «детройтське бароко». Одним з яскравих екземплярів цього напряму став Cadillac Eldorado.


Cadillac Eldorado
Починаючи з 60-х років увагу публіки переключилася на економічні та невеликі автомобілі. Серед них найбільш привабливими були машини компаній Porsche, Alfa Romeo, і Ferrari.


Aston Martin DB9

З приходом «нульових» з’явилися зовсім нові моделі, визнані найкрасивішими. Мова йде про Lexus RX, Aston Martin DB9 і Range Rover. На сьогоднішній же день експерти вибрали серед найпривабливіших такі автомобілі, як BMW i8, Bentley Continental Convertible і Corvette Stingray C7.


Не пропустіть