Chevrolet представила новий Corvette (фото)

Компанія Chevrolet розсекретила Corvette наступного покоління, який вперше отримав середньомоторну компоновку.

Очікується, що ціни на автомобіль будуть стартувати від 60 тисяч доларів. Середньомоторний Chevrolet Corvette буде продаватися паралельно з моделлю поточного покоління, яка в свою чергу піддасться модернізації. Виробництво новинки налагодять на заводі в місті Боулінг-Грін (штат Кентуккі, США).

Відмінними рисами нового «Корвета» з приставкою Stingray в назві стали задні ліхтарі в стилі спорткара Camaro, широкий спойлер, а також задній дифузор, з боків якого розташуються здвоєні патрубки випускної системи. Кузов машини виконаний з алюмінію із склопластиковими панелями. Також новинка отримала 20-дюймові колісні диски і гальмівну систему Brembo.

Довжина машини становить 4630 мм, ширина – 1933 мм, а висота – 1234 мм. Розмір колісної бази – 2723 міліметрів. Об’єм багажного відділення – 357 літрів.

«Корвет» восьмого покоління оснастили 6,2-літровим повністю алюмінієвим атмосферним двигуном V8. Потужність агрегату становить понад 500 кінських сил. Двигун працює спільно з новою восьмиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Тяга передається тільки на задні колеса.


Не пропустіть