Стала відома дата прем’єри нового Volkswagen Tiguan (фото)

Компанія Volkswagen випустить кросовер Tiguan третього покоління в 2022 році. Зовні новинка буде істотно відрізнятися від актуальної моделі.

Наступний Volkswagen Tiguan отримає кузов з купеподібним силуетом і спадаючою лінією даху, а його зовнішній вигляд стане більш агресивним. Що стосується інтер’єру, то його виконають в стилі моделі Passat для європейського ринку: кросовер буде доступний з повністю цифровою панеллю приладів і широким дисплеєм мультимедійного комплексу.

При цьому об’єм багажного відділення практично не зміниться і складе приблизно 470 літрів. Однак кросовер, як і раніше, буде доступний в модифікації Allspace, яка виявиться приблизно на 250 мм довшою за стандартну модель.

Volkswagen Tiguan третього покоління побудують на модернізованій модульній платформі MQB, а більшість силових агрегатів буде запозичена у сімейства Golf наступного покоління. Зокрема, мова йде про два гібридні агрегати з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі потужністю 173 і 253 кінські сили. Крім того, німці розроблять «заряджену» R-версію кросовера з дволітровою «турбочетвіркою», яка генерує 355 кінських сил.


Не пропустіть