У Ford передумали змагатися з новим пікапом Tesla

Здається, в історії протистояння Ford і Tesla можна поставити крапку, хоча була вірогідність, що ми отримаємо цікаве шоу.

Освіжимо пам’ять, Tesla захотіла хитро і технічно принизити Ford, коли після показу електричного пікапа Cybertruck останній тягнув за собою бензиновий F-150, хоча Ford усіма силами опирався. Це явно не припало до душі топ-менеджерам Ford X, які заявили, що компанія знає, як помститися Tesla.

Все ж бою, ймовірно, не станеться, адже Ford вирішив показати хто лідер, заявивши, що «йому нічого доводити конкуренту». Також виробник повідомив, що він офіційно не кидав виклик Tesla.

«З самим популярним пікапом в США за останні 42 років ми завжди зосереджені на обслуговуванні наших покупців, не дивлячись ні на що… Ми всі дуже чекаємо на новий гібридний F-150, який вийде в майбутньому році, і повністю електричний F-150», – йдеться у заяві Ford.

Але в Tesla краще знають, як привертати увагу людей: з моменту показу Cybertruck компанія прийняла на нього вже понад 250 тисяч замовлень.


Не пропустіть