Suzuki анонсує нову гібридну систему

На початку 2020 року Suzuki представить новий гібридний силовий агрегат з 48-вольтовою зарядкою, який буде пропонуватися в моделях Swift Sport, Vitara і SX4 S-Cross.

Японський автовиробник стверджує, що їх нова гібридна силова установка забезпечить зниження викидів CO2 на 20%, а також більший крутний момент і 15-процентну економію палива в комбінованому циклі WLTP. Подробиці нової 48-вольтової гібридної установки поки не розсекречено, відомо, що вона замінить поточний 1,4-літровий двигун Boosterjet, пропонуючи велику потужність.

Новий агрегат важить на 15 кг менше і складається з 48-вольтової літій-іонної батареї, вбудованого пускового генератора (ISG) і перетворювача 48В-12В. Система буде підключена до нового двигуна K14D Boosterjet, поліпшеної версії вихідного мотора.

ISG приводиться в рух ремінним приводом і допомагає ДВЗ збільшувати крутний момент на низьких оборотах, пропонуючи 235 Нм при 2000 об/хв. Акумулятор разом з перетворювачем буде перебувати під передніми сидіннями для кращого розподілу ваги. Майбутня 48-вольта гібридна система також зможе використовувати електроенергію на швидкостях нижче 16 км / год для ефективної витрати палива.


Не пропустіть