Інтерпол не дає поліції продати конфіскований суперкар Ferrari Enzo

Ви, напевно, знаєте, що в Еміратах часто кидають автомобілі. Причому найдорожчі. Один з таких – ексклюзивний Ferrari Enzo – один з 399 екземплярів, випущених компанією в період з 2002 по 2005 рік, пише topgir.com.ua.

Машину господар покинув ще в 2012 році, коли виїхав з країни «з юридичних причин». Потім автомобіль потрапив в руки дубайським копам (в рамках конфіскації). Як і багато інших конфіскованих машин, вони хотіли продати екзотичну дводверку, але, на жаль, виявилося, що автомобіль проходить в розслідуванні по лінії Інтерполу.

У підсумку, вся ця краса вже кілька років гниє і припадає пилом під відкритим небом на одній з місцевих парковок. А тим часом температура повітря нерідко піднімається тут вище 45 градусів за Цельсієм! І це при тому, що машина коштує нечуваних грошей – недавно один американець запропонував за неї аж 1,6 млн доларів! І, як заявляють в поліції, дзвінки з пропозицією про покупку цього авто надходять мало не щодня. Але поки Enzo навряд чи знайде свого нового господаря через юридичні суперечки між поліцією Дубая і Міжнародної кримінальної поліцією.


Не пропустіть