Toyota представила новий гібридний кросовер RAV4 (фото)

Через кілька місяців після світової прем’єри на автосалоні в Лос-Анджелесі в 2019 році Toyota RAV4 Prime був представлений в європейській специфікації. На Старому Континенті модель буде продаватися як Toyota RAV4 Plug-in Hybrid.

Оголошений як флагман лінійки гібридних транспортних засобів європейського підрозділу марки Toyota, RAV4 Plug-in Hybrid поєднує в собі потужність і ефективність. Перший в світі RAV4 з гібридним модулем, що підключається об’єднує в собі новітню технологію гібридного електромобіля Toyota і характеристики звичайної моделі.

Сумарна потужність в 306 к.с. досягається шляхом використання 2,5-літрового бензинового мотора Hybrid Dynamic Dynamic і встановленого на задній осі електродвигуна. За офіційними даними, Toyota RAV4 Plug-in Hybrid може розганятися до «сотні» всього за 6,2 секунди.

В основу моделі лягла платформа Toyota GA-K. Новий RAV4 PHEV має літій-іонну батарею, розташовану під підлогою, а також систему інтелектуального повного приводу AWD-i. У компанії розповіли, що запас ходу гібридної моделі виключно на електротязі складе понад 65 км за циклом WLTP. Позашляховик може розвинути максимальну швидкість у 135 км/год лише на одному електромоторі, тому, в теорії, щоденні поїздки можуть відбуватися взагалі без запуску двигуна внутрішнього згоряння.

Зовні Toyota RAV4 2020 року відрізняється рядом унікальних елементів дизайну, таких, як двоколірне забарвлення кузова, спортивні бампера, значки синього кольору, а також нові 18- і 19-дюймові колісні диски. Салон PHEV отримав новий дизайн оббивки зі спортивними нотками, 9-дюймовий тачскрін мультимедійної системи з підтримкою підключення смартфонів Apple CarPlay і Android Auto, підігрів передніх і задніх сидінь, електропривод задніх дверей, панорамний дах і багато іншого.

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid надійде в продаж в Європі в другій половині 2020 року.


Не пропустіть