У США знайшли гараж з 50 раритетними автомобілями (фото)

Як пише Business Insider, в знайденій колекції присутні машини, випущені з 1920-х по 1970-і роки.

В американському штаті Пенсільванія в 2018 році помер колекціонер Ларрі Шролл. Він залишив по собі чималу колекцію раритетних автомобілів, які стояли у величезному гаражі. При цьому родичі колекціонера навіть не підозрювали про масштаб машин і тільки зовсім недавно знайшли всю колекцію.

Відомо, що Ларрі Шролл почав займатися колекціонуванням автомобілів у далекому 1961 році. Він продовжував свою справу аж до 1990-х років. Але найчисленніша частина колекції була зібрана ним з 1975 по 1979 роки. Саме в цей період Ларрі придбав ділянку в лісі розміром 3,6 гектара і побудував на цьому місці великий ангар для своїх машин.

Варто сказати, що на відміну від інших колекціонерів, які часто збирають автомобілі однієї епохи або марки, Ларрі Шролл просто скуповував все, що йому подобалося. Його колекція налічує 50 раритетних машин, які датуються від 1920-х до 1970-х років випуску. За винятком двох моделей Volkswagen Beetle, все зібрання складається з представників американської класики.

Багато автомобілів у гаражі були завалені запчастинами, але при цьому вони збереглися в хорошому стані завдяки сухому і провітрюваному приміщенні ангару. Протягом 2020 року пройдуть відразу три аукціони, на яких буде розпродаватися колекція Ларрі.


Не пропустіть