Кросовер Audi SQ7 отримав стильний аеродинамічний обвіс (фото)

Тюнери з ательє ABT Sportsline розробив комплект аеродинамічного обважування Aero package wide body для Audi SQ7 TDI.

Нагадаємо, в кінці 2019 року ательє представило доопрацьований спортивний кросовер Audi SQ7, потужність якого збільшили з стандартних 435 к.с. до 510 «коней». Тепер же в ABT попрацювали над зовнішнім виглядом моделі і випустили для неї стайлінг-пакет.

У комплект ABT Aero package wide body входять розширювачі колісних арок, накладки на двері та пороги, перероблена нижня частина бампера, а також інші патрубки випускної системи. Крім того, можна замовити антикрило з карбону. В якості опції можна придбати варіант стайлінг-пакета без розширених колісних арок.

Audi SQ7 від ABT комплектується виключно 22-дюймовими легкосплавними колісними дисками. На вибір пропонуються колеса дизайну Spоrt GR чорного кольору (глянцеві або матові), HR Aero кольору Dark smoke, а також HR-F в кольорі Shadow silver або Dark smoke.

Салон Audi SQ7 у виконанні від ABT має декоративні елементи з карбону на передній панелі і каркасах крісел, а на кнопці запуску двигуна передбачений логотип ABT. Також кросовер отримав інше підсвічування дверних прорізів.


Не пропустіть