Skoda випустить 300 екземплярів Kodiaq вартістю 50 тисяч євро кожен (фото)

Нова версія «зарядженого» кросовера Skoda Kodiaq RS отримає в Чехії назву Challenge. Цікаво, що Kodiaq RS незабаром буде виключена з сімейства кросовера.

Головною причиною відмови від Skoda Kodiaq RS називається 2,0-літровий бітурбований дизельний мотор BiTDI, потужність якого становить 240 к.с., а крутний момент – 500 Нм. Він формально відповідає діючим екологічним нормам, але при цьому псує середні показники марки за викидами. Такий же мотор є і у Volkswagen Passat, Arteon і Tiguan. Вони теж незабаром позбудуться версії з таким агрегатом.

Перед тим, як прибрати з сімейства «заряджений» кросовер Kodiaq RS, компанія вирішила випустити «прощальну» серію моделі під назвою Challenge. Вона буде відрізнятися від стандартного виконання лише обладнанням: з’явиться тризонний клімат-контроль, камери кругового огляду, електропривід передніх крісел, сервопривід п’ятих дверей і деякі інші опції.

Всього буде випущено 300 екземплярів Skoda Kodiaq RS Challenge. Вони будуть продаватися в Чехії за ціною в 1,4 млн крон або 50 тис. 900 євро.


Не пропустіть