«Болотний блокбастер. Серія 3»: водій зняв відео про відсутність доріг в Україні

Миколаївець Георгій Зань зняв відеоролик, на якому показав відсутність доріг в селищі Балабанівка, на вулиці Пархоменка. Сюжет був опублікований на сторінці групи « Миколаївський руху » в соціальній мережі «Вконтакте», пише novosti-n.org.

На ролику видно, що дорога на вул. Пархоменко не просто відсутня, вона більше нагадує суцільне болото, з калюжами по коліно. Завдяки автомобілям, на яких їздять жителі, з’явилися і «грязьові» колії, що створюють ще більше незручностей. Потрапляючи в Балабанівку, можна просто «потонути» – якщо не в калюжі, так в болоті точно.

Незважаючи на те, що дощі в Миколаєві закінчилися ще пару днів назад і на основних дорогах міста вже не залишилося і натяку на бруд, то в приватному секторі болото буде сохнути ще близько тижня. Тому що асфальту в цих місцях ніколи не бачили. Та й не вірять, що колись побачать.

Від відчаю людям доводиться викладати пости в соціальних мережах в стилі «накипіло». Адже в той час, поки миколаївці живуть в центрі міста ходять по асфальтовому покриттю, мешканцям приватного сектора доводиться просто «плавати» в грязі тижнями.


Не пропустіть