Неймовірний російський пікап на базі “Газон Некст”, створений в єдиному екземплярі

По російських дорогах почав їздити унікальний автомобіль, створений в єдиному екземплярі, пише fishki.net.

Йдеться про повнорозмірний пікап, побудований на базі моделі «Газон Некст». Вантажопідйомність автомобіля досягає п’яти тонн. Для управління машиною необхідно водійське посвідчення вантажний категорії «C».

Вперше ця машина була показана восени минулого року на виставці «Імпортозаміщення» в Москві. Концептуально модель повторює традиційні повнорозмірні американські пікапи.

За основу автомобіля взято «Газон Некст Сіті» з колесами меншого діаметру. Кабіна ніяким змінам не піддалася (за винятком оформлення решітки радіатора і бампера), а ось обвіс кузова довелося виконати із пластику. Найбільше змін вироблено в салоні: тут є мультимедійна система, кондиціонер і шкіряна обробка. В ролі силової установки використовується стандартний дизельний двигун ЯМЗ -534 об’ємом 4,8 літра і потужністю 125 к. с. в поєднанні з п’ятиступінчастою МКП.

Машина, випущена для виставки в єдиному екземплярі, була виставлена ​​на продаж відразу після закінчення заходу. Однак покупець знайшовся тільки зараз. Ним став підприємець з Республіки Калмикія. У порівнянні з автомобілем-донором, пікап коштує значно дорожче. За даними порталу wroom.ru, автомобіль був проданий за 3,5 мільйона рублів.


Не пропустіть