Поліцейські оштрафували службове авто мера міста (фото)

Водій заплатив 255 гривень штрафу, а міський голова пішов пішки, пише segodnya.ua

Вчора у Львові за порушення правил дорожнього руху поліцейські оштрафували службовий автомомбіль мера міста Андрія Садового

683019_main

“Респект поліцейським, винесли постанову на водія службового автомобіля мера Львова Садового: зупинка, посадка-висадка пасажирів на трамвайних коліях. Поліцейські не закрили очі на правопорушення, навіть побачивши, що з машини виходить мер Садовий “, – повідомляє Варта-1 на Facebook.

У той же час прес-служба патрульної поліції Львова додає, що патрульні помітили автомобіль Toyota , який виїхав на проспект Свободи з вулиці Дорошенка, чим порушив правила: адже там односторонній рух.

“Патрульні зупинили водія, який відразу визнав своє порушення і сплатив штраф 255 гривень на місці через термінал. Пообіцяв більше не порушувати. Згодом з’ясувалося, що це був водій міського голови”, – йдеться в повідомленні.

Ця подія викликала гучний резонанс в соцмережах і глибоку дискусію про те, невже водій службового авто міг порушити правила без згоди мера.

“Усі машини, що обслуговують ЛМР, орендовані, за принципом “таксі”, тому пасажир за водія не відповідає і мер легко викрутиться з ситуації”, – пише Олег Кашоварів.

Крім цього, гострі суперечки розгорілися з приводу того, хто саме, водій чи мер, повинен був виділити гроші на оплату штрафу.

При цьому один з учасників чату, Ігор Зінкевич, додав: коли по гучномовцю машину попросили зупинитися, мер Садовий вийшов з машини і пішов пішки на роботу.


Не пропустіть