Ще одна “автохамка” наїхала на поліцейського

Синдром автохамства розширює географію. Своя “Свєта” тепер є і в Черкасах. Водій з мамою стала зіркою ютюбу. Жінка за кермом наїхала на полісмена. А ще – кричала та погрожувала копам звільненям і своїм татом-полковником! А все тому, що патрульні зробили їй зауваження за неправильне паркування! Зазначу, що відео інциденту отримано за умови, що обличчя героїнь будуть замасковані. Хто ж стоїть за скандалістками?

Інспектор патрульної поліції Сергій Кузнець на службі лише місяць. І вже на лікарняному – зі струсом мозку та забиттями. Історія почалася в центрі Черкас. Полісмени побачили авто, припарковане під знаком заборони. За кермом була жінка. Коли їй зробили зауваження, пані почала верещати й погрожувати. А потім – натисла на газ і поїхала просто на патрульного, пиш ntn.ua

– Зараз вона позвонить і будете вибачатися.
– Добре, хай дзвонить, чекаємо.

Не помітити його було тяжко. Тож знахабніла водійка спеціально наїхала на інспектора.

Сергій Кузнець, інспектор патрульної поліції:

– Вона бачила, і добре бачила, я стояв спереду збоку машини, вона спеціально вивернула кермо і почала на мене рухатись. Відреагувала грубо, погрожувала звільненням, що ми маємо служити в АТО, а не таким ділом займатись.

Та навіть наїзд на людину горе-водійку не зупинив. Тож полісмени викликали підмогу.
Зоя Вовк, прес-секретар патрульної служби м.Черкас:
– Навіть після цього водійка не зупинилась, в допомогу був викликаний ще один патруль, порушників зупинили на перехресті Гоголя-Небесної сотні і склали протокол. Зараз триває слідство.

Черкаська “Свєта” хоч і не білявка, та манери має схожі. Полісменам вона погрожувала батьком і звільненням. А дзвонити таки є кому. Як вдалося дізнатися з власних джерел, панянку звати Ольгою і її тато – аж цілий полковник.

– Шо ви хочете?
– Ви наїхали на працівника поліції.
– Я ще раз кажу – дзвони до батька.
– Звоніть кому завгодно.
– “Рєбята”, закрили двері.
– Звоніть кому завгодно, виходьте з автомобіля.
– Я “щас” вийду, такі хлопці “огромєнні бєзсовісні”.

Шоу, яке влаштувала дочка полковника, нині обговорює весь базар. Всі торгівці – на боці полісменів.

Юрій, свідок:
– Якщо на людину наїхати, то я думаю, що це агресія, працівники були коректними, таких потрібно наказувати, на мою думку.

За фактом цього інциденту вже відкрито кримінальне провадження. Головне, аби полковнича дочка не уникла покарання. Та одна з кар вже діє: неадекватну поведінку черкаської Свєти висміюють у соцмережах.


Не пропустіть