Вражаюче: позашляховий тюнінг BMW X5

«Такого ще ніхто ніколи не робив» – не проста фраза для Тайлера Коі. Це його кредо, його девіз і стиль його життя. Як художник, він завжди намагається знайти нові шляхи самовираження. Як дизайнер, він намагається зробити свої автомобілі максимально ергономічними. Як автолюбитель, він хоче, щоб його машина була дивовижною і комфортною. Таким чином, на світ з’явився BMW X5 в його виконанні, пише fishki.net

Цей витвір мистецтва, як і багато інших, починав своє життя як звичайний предмет необхідності, в даному випадку – повсякденний автомобіль. Минулий власник погано поводився з цим автомобілем, тому у Тайлера виникала маса проблем. Пізніше він вирішив отримати з цього автомобіля іншу користь, попрацювати над ним, застосувавши всі свої таланти, і перетворити його на щось значно цікавіше.

Насамперед, Тайлер позбувся коліс. Тепер автомобіль їздить на 17-дюймових BBS Rescue Green з чорними болтами, оснащеними крутими 33-дюймовими покришками. Незвичайний вибір для X5, чи не так? Але це ще далеко не все.

Тайлер настільки сильно захопився цією ідеєю, що він створив свій власний бренд додаткових запчастин для BMW, який назвав “Never Done”. Крутий бампер, розроблений разом з другом Райаном Лоуренсом, додає автомобілю агресивного виду. Звичайно, такий бампер не міг обійтися без додаткових ліхтарів та лебідки. Радіаторна решітка теж зроблена Тайлером, і вписується вона просто відмінно.

Задній бампер трохи підігнали за розміром і перефарбували. Вихлоп заточили під крутіший звук і більш високий кліренс. Так, тут немає розкішних дифузорів, але навіщо вони тут потрібні? Вся суть автомобілів Тайлера полягає у відході від звичного, тому він любить просто отримати масу задоволення від процесу, при цьому не намагаючись сприймати свої роботи дуже серйозно.

У салоні відразу слід зауважити кермо і важіль перемикання передач від E36 M3. Бічні дзеркала – унікальна деталь, створена все під тим же брендом Never Done. До речі, багато деталей підігнані таким чином, щоб їх можна було без зусиль встановити на заводські кріплення, так що, якщо ви хочете спробувати змінити свій автомобіль, можливо, вам варто звернутися до Тайлера.


Не пропустіть