Hyundai тестує серйозного конкурента BMW 3-Series (Фото)

Hyundai всерйоз взялася за розвиток своєї преміальної лінійки Genesis. Незабаром під цим суббрендом дебютує компактний седан G70. Дорогі матеріали оздоблення, задній привід, агресивний дизайн. Загалом, корейський відповідь BMW 3-Series. Шпигунські фотографії G70 потрапили в розпорядження порталу Carscoops.

70-та модель стане третьою в лінійці Genesis після представницького седана G90 і моделі бізнес-класу G80. Але самі корейці вважають, що G70 – найбільш важлива модель для виробника. Ну це і логічно, адже BMW 3-Series продається більше, ніж 7-Series, а Mercedes W205 приносить Daimler більше прибутку, ніж W222. Напевно у Hyundai буде аналогічна розстановка сил.

Пізніше на цій же задньопривідній архітектурі Hyundai побудує купе (конкурент BMW 4-Series) і кросовер (конкурент BMW X3). Обидві моделі дебютують до кінця десятиліття і 70-те сімейство стане локомотивом продажів всього бренду. Всі автомобілі опціонально отримають повний привід, а в майбутньому, можливо, і гібридну силову установку. Поки для G70 анонсований лише 2-літровий турбомотор (242 к.с.) І 8-АКП.


Не пропустіть