В Україні показали ексклюзивний і рідкісний Cadillac Eldorado (Фото)

На фестивалі ретро-техніки OldCarLand, що відбувся цими вихідними у Києві, показали ексклюзивний Cadillac Eldorado 1972 року випуску.

Цей автомобіль купили 2009-го. Як розповів власник Артем Мельниченко, шукав його через знайомих, які живуть у Америці.

“Ми поїхали за машиною в США. Автомобіль не реставрували – купили саме в такому стані. Cadillac Eldorado везли в Україну паромом 4 місяці”, – каже власник Артем Мельниченко.

Автомобіль обладнаний 8,2-літровим двигуном, який передає крутний момент на передні колеса. Кришка багажника має дотяжку. Є електросидіння, електродзеркала і механізм даху також електричний. У США нелегко знайти Cadillac Eldorado у хорошому стані. Багато з них знищені.

“У хорошому стані важко знайти таку машину. Переважно такі машини трапляються на розбірках у поганому стані. Ціни від 7 до 10 тисяч доларів США”, – каже Артем Мельниченко.

Крім цього, Мельниченко, який представляє компанію “Автодім”, привіз на фестиваль кросовер Bantley Bantayga. Перший кросовер марки дебютував минулого року. На ринку з’явилася цього року. Зараз у SUV є дизельна версія. Ціна такої машини для замовлення в Україні починається від $340 тис.


Не пропустіть