В Україні заборонили всі маршрутки – Мінтранс

В Україні заборонили всі маршрутні таксі. Про це повідомляє глава Міністерства транспортної політики Ілля Спасів в своєму Фейсбук.

НЕ ЖАРТ. За словами Спасова, в найближчий час всім приватним перевізникам анулюють ліцензії. Чиновник стверджує, що ситуація з маршрутками досягла критичної позначки, і все стає тільки гірше.

«Останньою краплею стало подорожчання проїзду, але, при цьому, сервіс в сфері приватних перевезень залишився на старому рівні. Наше міністерство прийняло рішення скасувати всі ліцензії, які видавали раніше», – заявив міністр.

ПІДТРИМАЛИ. Експерт по психологічному здоров’ю громадян Діана Прокопчик підкреслила, що таке рішення потрібно було прийняти давно. За її словами, обурення людей щодо маршруток тільки зростає, а ситуація, навпаки, тільки посилюється.

«Все частіше в соцмережах ми бачимо скарги на маршрутників. З цим пора щось робити. У переповнених транспортних засобах важко щось постити в соцмережі або пити свою ранкову каву. А це викликає напади невдоволення і відчутно впливає на настрої громадян», – розповіла фахівець.

Резюмуючи. Міністр доходів і зборів України Максим Чеховський заявив, що скасування маршруток позитивно позначиться на бюджеті. Відтепер оплата за проїзд буде йти не в кишені перевізникам, а безпосередньо в казну держави.

Джерело etcetera.media

Не пропустіть