Названі 5 кращих електричних кросоверів

Портал MMR склав рейтинг найпопулярніших електричних кросоверів, представлених на світовому ринку.

Перше місце дісталось британському електрокросоверу Jaguar I-Pace. Цей автомобіль має в своєму оснащенні два електромотори підсумковою потужністю 400 к.с. і 696 Нм крутного моменту. Дальність ходу на одній зарядці сягає 470 км по циклу WLTP.

Друге місце дісталось кросоверу Tesla Model X. На одній зарядці автомобіль здатний проїхати до 381 км, а його потужна версія комплектується двома електромоторами, здатними розігнати кросовер до 96 км/год за 3,8 секунди.

На третьому місці KIA Soul EV. Запас ходу цього авто складає близько 130-160 км в реальній дорожній обстановці, а за допомогою зовнішньої 50-кіловатної підзарядки заповнити до 80% ємності батареї кросовера можна всього 33 хвилини.

Четверте місце у Renault City K-ZE. В оснащенні авто знаходиться електромотор потужністю 44 к.с. і акумуляторна батарея, яка дозволяє проїхати на одній зарядці до 271 км.

Замикає даний ТОП-5 електричний кросовер Mercedes-Benz EQC. У його арсеналі – два електродвигуни, які сумарно видають 480 «конячок» і 760 Нм крутного моменту. При цьому запас ходу автомобіля становить 471 км.


Не пропустіть